Stílus

Ez lesz 2020-ban a menyasszonyi ruhák trendje

Talán a következő esküvői szezon még távolinak tűnhet, az álmodott ruhát legalább 6 hónappal a nagy nap előtt szokták kiválasztani a menyasszonyok. Éppen ezért ideje rápillantanunk, milyen trendeket várnak a legnagyobb divatházak.

1.Nyitott hátú ruhák

Ez nem egy új trend, már évek óta divat hátul mélyen kivágott ruhát választani az esküvőre. Nem meglepő, hogy ez a fazon ennyire népszerű- finom nőiességet sugároz anélkül, hogy túl sokat mutatna. Sejtelmes és elegáns, így bárki érzékinek érezheti magát benne. A nagy választékban elérhető új típusú, hátsó pánt nélküli melltartók pedig ma már azt is lehetővé teszik, hogy valóban kényelmesen érezzük magunkat az ilyen fazonú ruhák viselésekor.

Nyitott hátú ruha. Fotó: Shutterstock

2. Félvállas fazonok

Ez a típus most fogja csak igazán reneszánszát élni, főleg az esküvői ruhák között. Szintén az érzéki, nőies megjelenést kereső menyasszonyoknak ajánljuk, akik mégis szeretnének egy kis csavart tenni a megálmodott ruhába.

Fotó: Shutterstock

3. Légies megjelenés

A sejtelmes, szinte súlytalan anyagoknak és fazonoknak nagy divatja lesz jövőre is. A légiestől egészen az átlátszóig terjed a kategória- ez utóbbit csak igazán bevállalós menyasszonyoknak ajánljuk!

4. Mély és magas kivágások

Azoknak a menyasszonyoknak is lesz miből válogatniuk jövőre, akik szívesen mutatnának egy kicsit többet magukból és inkább a szexi megjelenést részesítik előnyben. Az egészen mély dekoltázsok és felvágott szoknyák is divatosak lesznek.

5. Magas nyakak

Talán az sem teljesen meglepő, hogy a mély dekoltázsok teljes ellentéte is népszerű. Már az előző században is rengeteg hölgy tette le a voksát emellett a végtelenül elegáns megoldás mellet. Olyan hírességek viselték, mint Grace Kelly, Audrey Hepburn vagy épp Brigitte Bardot. Mostani reneszánsza is valószínűleg annak köszönhető, hogy az elmúlt évek sztár menyasszonyai is szívesen viselték- magas nyakú volt például Ellie Goulding esküvői ruhája, illetve Meghan Markle második és Hailey Bieber harmadik ruhája is.

Fotó: Shutterstock

6. Feltűnő ujjak

Azoknak is van jó hírünk, akik nem szeretik az ujjatlan ruhákat. A hosszú ujjak kétségtelenül népszerűek voltak az elmúlt években, és ez várható jövőre is. Divatos lesz minden, ami feltűnő, leginkább a puffos és ejtett vállú modellek.

Fotó: shutterstock

7. Rétegek és fodrok

Az év egyik legnagyobb trendje a réteges és fodros szoknyák lesznek. Ez kiváló választás olyan menyasszonyoknak, akik jobban rajonganak a hagyományos, méretes szoknyákért, de mégsem szeretnének nagyon súlyos ruhát viselni. A rétegek és hullámok könnyed megjelenést biztosítanak, nem is húzzák a vállat és mégis hercegnőnek érezhetjük magunkat a nagy napon.

Fotó: Shutterstock

8. Hangsúlyos fűzők

A fűzők továbbra sem tűnnek el az esküvői ruhák kelléktárából, sőt, egyre több fajtából válogathatunk. A legnagyobb változás a fűzők szerepében lesz. A mai fűzők nemcsak karcsúsító funkciót látnak el, sokkal inkább az öltözék díszének számítanak majd, mely az egész ruha stílusát meghatározza. Különösen trendinek számítanak az alsóneműt imitáló darabok, jól látható drótokkal- ez is csak igazán bevállalós menyasszonyoknak ajánlott!

Fotó: Shutterstock

9. Virágok, pillangók, színek

Mindig vannak olyan menyasszonyok, akik nem rajonganak az egyszerű, fehér ruháért, és ma már egyszerűbb dolguk van, mint valaha. Divatosak lesznek a rózsaszínes, türkizes és pisztácia színű ruhák is, illetve egyre népszerűbbek a színes mintás megoldások.

10. Kényelmes választások

Nem lesz hiány a menyasszonyi nadrágokból és rövid ruhákból sem. Ha kényelmes, visszafogott vagy éppen meghökkentő darabot szeretnénk választani, ezekkel biztosan nem lövünk mellé.

Fotó: Shutterstock

Összességében elmondható, hogy 2020-ban számtalan divatos fazonból választhatunk majd. A legfontosabb viszont, hogy csodálatosnak érezzük magunkat a ruhában, így a trendeken kívül mindenképp vegyük figyelembe, hogy mi áll jól nekünk illetve miben tudunk egy egész éjszakát áttáncolni, hogy felejthetetlen legyen a nagy nap.