Stílus

Jennifer Aniston csodálatos bőrének titka

Kevés annyira meghatározó nő van ma a stílus világában, mint Jennifer Aniston. Ő az, akinek frizuráját milliók másolták le annak idején, aki a zóna diétát divatba hozta.

Több százezren várják, mikor posztol(nak) egy új képet, ahol új haja, új ruhája van vagy kipróbál valami új dolgot. Amikor erről kérdezték, Jennifer Aniston elmondta, hogy ez nagyon kedves, de egyben furcsa is számára. Szerinte annak köszönheti ezt a szeretetet, hogy próbál önmaga lenni és nem titkol el semmit az életéről.

Amire viszont talán a legtöbben kíváncsiak, hogy a színésznő hogy néz ki ötven felett is tökéletesen. Jennifer 25 éve van folyamatosan rivaldafényben és a bőre látszólag nem öregszik.

Mindig tökéletes a bőre. EPA/NINA PROMMER

-Rengeteg feleslegesen drága dolgot veszünk – kezdte a Vouge-nak adott interjújában. – De, ha engem kérdeznek a bőrápolásról, szerintem, az egyszerűbb a jobb. Aniston tini kora óta ugyanazt a márkát használja, mint elmondta, az elmúlt hét évben azon dolgoznak a céggel, hogy minél környezet-, és bőrbarátabb anyagokból készítsék a termékeiket. Tíz évvel ezelőtt kipróbált egy lézerkezelést, aminek köszönhetően egy hónapig sebes és véres volt az arca.

Manapság már otthon egy infraszaunája van, amit edzések után használ, van  24 karátos, aranyozott vibráló t-formájú eszköze, ami megemeli, rezegteti és tisztítja a bőrét. Mint elmondta arra is figyel, hogy ne egyen gyorskajákat, mindennap korán kel, edz és meditál otthon indulás előtt. – Nehéz az elején, de nagyon megéri, ha az ember szán magára időt – fogalmazott Anniston.