Stílus

A legdivatosabb sapkák 2020-ban

Hogyan válasszunk sapkát úgy, hogy ne csak a fejünket védje, hanem divatos is legyen?

Azt tanultuk gyerekkorunktól kezdve anyukánktól, hogy a sapka kötelező viselet télen. Hogyan válasszunk sapkát úgy, hogy ne csak a fejünket védje, hanem divatos is legyen? Íme a legtrendibb sapka fazonok a 2020-as évre!

Kötött sapka

Fotó: Shutterstock

Az idei trend egyik nagy divatja az erős színekben pompázó, hosszabb fazonú kötött sapka. A divatdiktátorok hozzá teszik, maradjunk a minimalizmus szintjén, mert ha ezen a kötött sapkán kis csillogó kövek díszelegnek, az már kicsit sok. Hordjuk ezt a sapkát fonott vagy kiengedett hajjal, és klasszikus A-vonalú, keresztben gombos kabáttal. 

Szőrme sapka

Fotó: Shutterstock

Bizony, ezek a bizarr nagy szőrme sapkák divatba jönnek a télen, és meglepődnél, de sokakon nagyon is jól állnak. Természetesen ezek műszőrméből készülnek, és a legtrendibb szín az ezüstösszürke lesz. Hordjuk a szőrme sapkát valami egyszerű fazonú fekete kabáttal, hogy ne legyen minden hangsúlyos a téli öltözetünkben.

Turbán

Fotó: Shutterstock

Ez a különleges fazonú, kötött, sálszerű sapka már egyre több boltban megtalálható. Azért áll annyira jól, mert kiemeli a homlokod, és nem takarja el teljesen a fejet, csak körbe fonja azt. A fejtetőnket nem védi, ezért igazán hideg időben nem pratikus, de a fülenket melegen tartja. Hordjuk ezt a fazont enyhébb téli napokon, vagy a tavaszi időszak elején!

Laza sapi

Fotó: Shutterstock

Ez a fiús egyszerű fazon idén sem ment még ki a divatból. Laza, minimalista, és bárhogy lehet hordani. A klasszikus hosszú fazonú kabátoktól egészen a kapucnis, sportosabb fazonokhoz is nagyon jól passzol.