Stílus

Ilyen kabátot hord Katalin hercegnő húga

A téli ruházkodásunk legnagyobb beruházása a kabát. Nem is mindegy, hogy mit, mennyiért hordunk. Nézzük meg, Katalin hercegnő testvére, Pippa milyen kabátot választott.

Az egyik legnagyobb beruházás, amelyet egy szezonban el lehet végezni, egy kabát vásárlása. Főleg, ha megfelelő stílusút, megfizethetőt, mégis elegánsat szeretnénk, ami még melegen is tart.

Pippa Middleton ilyet is keresett és talált is. Nemrég Middleton férjével, James Matthews-zal Londonban jelent meg az utcán, egy időtlen, csiszolt kabátot viselt, amely 250 dollárnál kevesebbe került.

Fotó: Vogue

Hogy milyen kabábot válasszunk? Hosszabban kifejtettük, hogy milyen alkathoz milyen kabát illik. Ehhez a mi kisokosunkat itt találhatod!

Middleton vastag gyapjú, zöld Mango-kabátot viselt, aminek az ára 230 dollár (68 ezer forint). Vastag anygával és köpeny stílusú sziluettjével klasszikus forma, amely soha nem megy ki a divatból. Alá egy bordó, teknősnyakú pulóvert vett – egy kis ünnepi hangulatért! Az együttesét egy divatos, elegáns lábbelivel zárta, egy karcsú bokacsizmával.

Nővére, Kate Middleton is szereti a megfizethető árban lévő ruhákat.