Stílus

Extrém ruhában köszönti a karácsonyt a kanadai popikon - fotóval

Celine Dion mindig figyel a megjelenésére, ha valamilyen eseményen feltűnik, biztos, hogy rengetegen megcsodálják ruháit. 2019-ben sem volt ez másképp, több ikonikus megjelenést, outfitet köszönhetünk neki idén is.

Ha lehet, akkor még megfejelte az idei egész éves teljesítményét egy lélegzetlelállítóan extrvagáns karácsonyi ruhával. A fotót, amit az Instagramjára töltött fel azzal a szöveggel, hogy “te feldíszítetted már a karácsonyfád?” rengetegen szívecskézték már be.

 

 

Lássuk be, ritkán láthatunk karácsonyfa mellett ennyire izgalmas, a tűz mintájú cipőt. A lábbelit Celine Dionnak Caitlin Doherty tervezte, aki elmondta, hogy a mintázat egy főnixet ábrázol, amivel az énekesnőt szimbolizálja. Az Instagramon osztott meg képet a darabról:

 

 

Dion az egész világot bejárta idén, és az év legnagyobb rendezvényein is megjelent. Mint írtuk, mindenhol megjegyezték a megjelenését. Rengeteg díjátadón, bemutatón, divathéten vett részt, talkshow-kban járt, új lemezt adott ki, amivel Amerikában, Kanadában és Belgiumban is az eladási lista első helyén debütált a 12. angol nyelvű albumával.