Stílus

5 nyári hajszín a téli szürkeség ellen

Ne szürküljünk bele a télbe, dobjuk fel hajunk színét, hogy minél vidámabbak legyünk.

Hasonló árnyalatokkal melírozott

Legutóbb Kim Kardashian hajában láthattunk hasonlót, aki a barna hajába egy pár árnyalattal világosabb, mégis az eredeti hajszínéhez hasonlító árnyalatokkal. Ezzel a kis trükkel olyan érzést adhatsz, mintha a nap szívta volna ki a hajad, amiről mindig a nyár jut eszedbe, ha ránézel.

 

 

Poros rózsaszín a téli unalom ellen

A rózsaszín elég divatos mostanában, ami a télen is folytatódik tovább. Bátran próbáld ki ezt az elsőre extrém hajszínt, biztosan feldobja a hangulatodat és többiekét is körülötted ez az élettel teli szín. Annak érdekében, hogy a hajárnyalat a legjobban nézzen ki: használj rá, hogy rózsaszínű színezőt, hogy színe minél tovább megmaradjon.

 

View this post on Instagram

Short hair do care 💓

A post shared by Founder/Celebrity Hairstylist (@sarahpotempa) on

 

Élénk-vörös

A vörös soha nem megy ki a divatból.  Ha még nem próbáltad a vöröset, a rózsaszín viszont túl extrém neked, akkor a tökéletes választás a vörös a téli hajszínnek. Nem mindegy ugyanakkor, hogy milyet választasz! Ragaszkodj a réz hangulathoz, ne menj el a bordóba, ami azt eredményezheti, hogy színe lilább lesz, mint vörös.

 

View this post on Instagram

thank you @moschino @itsjeremyscott 🐆

A post shared by Madelaine Petsch (@madelame) on

 

Eperszőke

Minden olyan szőke lány, aki ezen a télen szeretne változtatni a hajszínén anélkül, hogy nagyobb változásokra lenne szükség hozzá, gondolkozzon el a szuper menő és szép eper szőke stíluson. Ami fontos, hogy fokozatosan próbáljuk hozzáadni a színt, ne egyből a legtöbb pirossal indítsunk, hiszen ne felejtsük, hozzáadni könnyű, kivenni belőle nehéz.

 

 

Gesztenyebarna

Igen, tudjuk mi is, hogyha valami, akkor a barna egy igazi téli szín, de nem így! Ezúttal a mélység növeléséről szól a trend, próbáljuk ki bátran a gesztenyebarna színt egy kis vörös beütéssel. Ne felejtsd el raktározni a szulfátmentes sampont, hogy a színe friss és élénk maradjon.

 

View this post on Instagram

📸📸📸

A post shared by Jasmine Tookes (@jastookes) on