Stílus

Így dobd fel a szilveszteri ruhádat

Ha még nem vagy benne teljesen biztos, mit vegyél fel az évtized utolsó napjára, adunk egy-két tippet, hogy mit viselj, ha már megvan, akkor viszont inspirációt meríthetsz, mivel dobd fel az outfited.

Emlékszel arra, amikor azt a ruhát vetted fel egy buliba? Igen, arra, hogy pontosan milyen buli volt, az derenghet, de az, hogy milyen ruha volt rajtad, azt pontosan fel tudod idézni és azt is, hogy érezted magad benne. Az ünnepek közeledtével szeretünk elegánsan felöltözni, úgy megjelenni az eseményeken, céges rendezvényeken, hogy megjegyezzék, hog ott voltunk. Az év és az évtized utolsó napját nem lehet egy átlagos ruhában búcsúztatni, meg kell adni neki a módját. Ha egyelőre nem döntöttél, hogy milyen szettben szeretnél bulzini menni, akkor segítünk, de ha már nagyjából összeállt a fejedben, akkor is érdemes elolvasni, mikkel dobhatod fel a megjelenésed.

Felső

Nem mindegy, mit veszel fel, próbálj ki nyugodtan valami merészet, valami csillogósat. Egy kis tollas berakás tökéletesen kiegészíti, feldobhat bármilyen, egyébként egyszerű megjelenést. Viszont, ha annyira nem szeretnél tollakat, tökéletes választás lehet neked egy sokkal minimalistább kiegészítő, kis kristálygombokkal ellátott kardigán. Ha viszont szeretnéd, hogy lássanak, vegyél fel egy strasszkövekkel kirakott felsőt bátran.

nő ruha felső toll tollas party buli

Fotó: Shutterstock

Nadrág/szoknya

Ha azt szeretnéd, hogy a ruhád kiemelt darabja a nadrágod legyen, nem is szabad túlgondolni a dolgokat, engedd el nyugodtan a fantáziád! Vegyél fel bátran egy bőrhatást keltő nadrágot vagy egy csillogós, magasderekú nadrágot, esetleg egy bársony nadrágot vagy egy középhosszú szoknyát, de figyelj rá, hogy ne bonyolítsd túl a felsőd. Kapj fel egy egyszerű fekete teknős nyakú pulóvert vagy egy sima fehér pólót.

Fotó: Shutterstock

Ruha

Ha ruhában mennél, akkor találj magadnak egy ünnepi hangulatú, szépen díszitett ruhát, ami magában is elegáns is lehet, elég hozzá egy szép cipő, egy jól megválasztott kiegészítő és máris tiéd lehet a legjobb megjelenés a buliban. Próbáld ki a csillogós hatást keltő darabokat, egy bársonyt esetleg, bármelyikkel nyerhetsz. Ha esetleg lazábbat szeretnél, idén is menő a “csúnya karácsonyi pulóver”, aminek van ruha változata is, nyugodtan válogathatsz azok között is.

Fotó: Shutterstock