Stílus

Amerika kapitány összeöltözött a kutyájával

Chris Evans imádja az örökbefogadott kutyáját, akivel rengeteg közös képet is posztol és látszik, mennyire rajong érte. Nehéz megállni a legújabb képét nézve, hogy ne hagyja el szánkat egy mennyire cuki - felkiáltás.

Chris Evans, amióta lerakta Amerika kapitány pajzsát, újabbnál újabb szerepekben próbálja ki magát. A Knives Out című rejtélyes filmben egy sokoldalú karaktert formál meg és az egyik jelenetben egy kábelkötésű felső volt rajta. Annyira népszerű most a színész, hogy a ruha eladásai megnőttek ettől a jelenettől. A Twittert pedig mémek hada lepte el, amiről a híresen jó humorú színész sem akart lemaradni, megadta, amit a nép kíván.

Fotó: Twitter

Felölföztette Dodger nevű kutyáját egy ugyanolyan ruhába, mint ami neki abban a jelentben van. A kutya nagyon tudja hordani azt a ruhát, nagyon jól is áll neki, bár látványosan nem kedvelte a ruhadarabot. Az emberek a Twitteren imádták a képet, rengetegen kommenteltek hozzá.

Evans és Dodgers tavaly találtak egymásra, amikoris egy menhelyen meglátta a színész a kutyát és egyből tudta, hogy haza kell vinnie. Azóta elválaszthatlanok lettek, rengeteget közös képet posztol, amin még össze is öltöznek sokszor.