Stílus

Katalin hercegnő egyszerre újító és elegáns

Nagyon összeillően öltözött fel Katalin hercegnő és lánya, Sarolta egy norfolki eseményre. Úgy mutatott valami újat az öltözetük, hogy közben végig ügyeltek a hagyományokra.

Mint minden családnak, a brit királyinak is megvannak a saját hagyományaik karácsonykor. Ezt pedig szeretik megosztani a többi emberrel is – ez szintén nincs másként a legtöbb emberrel.  Az biztosan nagy különbség egy átlagos család és a királyi család között, hogy az ő életüket milliók követik, kíváncsiak a mindennapjaikra. A királyi család karácsony ünnepének idején is ugyanolyan elfoglalt, a Sandringham-birtokon megrendezett éves ünnepi ebédtől kezdve a királynő karácsonyi üzenetének délutáni sugárzásáig. Kate Middleton mindig gyönyörű ruhákban jelenik meg mindenhol, ugyanígy történt, amikor Norfolkra ment Sarolta hercegnővel.

Fotó: Getty Images

Kate Middleton nem okozott csalódást az év utolsó pár napjában sem. Az egyik kedvenc tervezője, Catherine Walker egyik kifogástalanul szabott, szürke színű kabátját viseli, aki csavart egyet a kiegészítőkkel, hogy ne legyen annyira unalmas, borongós az összkép. Egy egyszerű, zöld, kerek kalappal, zöld lábbelivel és egy ugyanolyan árnyalatú ridiküllel dobták fel a szürke kabátot.  Bónuszként Sarolta kabátja is ugyanolyan zöld árnyalatú, amivel még jobban kiemelték az összeöltözést. Még ha a királyi karácsony évszázados szokásokra szól is, a hercegnőnek mégis sikerült a ruhával valami újat hoznia. Kabátjának kényelmes nyakkivágása van és az ujján szürke műszőrmét látunk, ami együtt nem csak elegáns, de környezetvédő is. Végülis, Middleton mindenkinél jobban tudja, hogy a korszerű lépéseknek nem kell radikális szakadást jelentenie a hagyománytól.