Stílus

Ők voltak a legszebbek az idei Golden Globe-on - Sok fotóval!

A Golden Globe már a vörös szőnyegen elkezdődik, egymást érik a szebbnél szebb ruhák. Ezek közül válogattunk mára.

A Golden Globe díjátadó a világ egyik legnagyobb filmes eseménye, minden sztár szeretné a legjobbját nyújtani, a lehető legtökéletesebben megjelenni. A rendezvény már azelőtt elkezdődik, hogy megnyitják a show-t, hiszen az öltözékek, a ruhák, a kiegészítők mind-mind legalább annyira fontosak és érdekesek, mint maguk a díjazottak.

2020-ban sem volt ez másképp, tele újoncokkal és igazi vörös szőnyeges „veteránnal”. Akik már többször jelntek meg ilyen eseményen, már magabiztosan sétlnak be a kapun és a lehető legjobb ruhát veszik fel, a hozzáillő kiegészítővel. Ilyen igazi divatikonnak számít már Cate Blanchett is, aki egy ragyogó Mary Katrantzou ruhában, aminek az ujja már-már szobrászati alkotásnak nevezhető.

 

Az új generáció képviselője, Awkwafina egy gyönyörű Dior’s estélyiben jelent meg, az egyik legizgalmasabb pedig Iris van Herpen-ruha volt, ami 3D nyomtatással készült és Joey King hordta, nagyon érdekes újítás.

Jennifer Aniston egy gyönyörű, zöld Dior estélyit vett fel, aminek az előkészületét jól dokumentálta is az Instagramon, sőt még a kezdeti tervekbe is bepillantást kaphatunk. A kép alá viccesen csak annyit írt, hogy köszöni mindenkinek a támogatást, és mindenki el is fért volna az uszály alatt.

Zoë Kravitz egy elegáns Saint Laurent ruhában érkezett a gálára:

Saoirse Ronan egy csodaszép Celine-ben jelent meg: