Stílus

Helen Mirrené lehetett a Golden Globe egyik legdrágább outfitje

Az Oscar-díjas színésznő több mint egymilliárd forintnak megfelelő gyémánttal ékesítve jelent meg a gálán, természetesen dizájner-estélyiben.

 

Helen Mirren is jelölt volt az idei, 77. Golden Globe díjátadó gálán a „Legjobb női főszereplő (televíziós minisorozat vagy film)” kategóriában, ám nemcsak ezért vonta magára mindenki figyelmét, hanem lehengerlő megjelenésével is. 

A 74 éves, Oscar-díjas színésznő egy különleges, vörösáfonya színű Dior Haute Couture estélyiben érkezett meg a Beverly Hills-i Beverly Hilton Hotelben megrendezett eseményre, de legalább ekkora figyelmet követeltek a kiegészítői. 

Helen Mirren ugyanis több mint négymillió dollár, vagyis átszámítva közel 1.2 milliárd forint értékben viselt Harry Winston gyémántokat – fülbevalókat, gyűrűt és egy mesébe illő nyakéket. 

Érthető, ha sokak szerint mindenkit túlragyogott, és nemcsak a gála egyik legértékesebb outfitjét viselte, hanem a legszebbet is. 

A világsztár nem sokkal a Golden Globe díjátadó előtt azt nyilatkozta a Bella magazinnak, hogy régen sokkal többet aggódott a külseje miatt, és hogy szerinte nem fair, hogy a nőktől azt várják el, hogy idősebb korukban is tinédzsereknek tűnjenek. 

„Amikor fiatal vagy és szép, akkor paranoiásnak és nyomorultnak érzed magad. Az idő múlásában viszont az a jó, hogy egy idő után már magasról teszel az egészre” – mondta a humoráért is imádott színésznő.