Stílus

Meghan Markle már divatcégekkel tárgyal

Harry Herceg és Meghan Markle úgy döntöttek, hogy hátrahagyják a királyi családot és külön utakon folytatják az életüket és a hercegné már Kanadába is utazott. Ebből hatalmas botrány lett, aminek egyelőre nem látni a végét.

Bármerre is mennek, az biztos, hogy Meghan nem sokáig várt és már megkezdte a tárgyalásokat különböző divatcégekkel. Nincs rossz helyzetben, hiszen a FIRM tagja lett 2018-ban, amikor hozzáment Harry-hez. És úgy tűnik, hogy a legnagyobb luxus márkákkal tárgyalnak.

Fotó: EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Nagyon sok márka szívesen is dolgozna a hercegnével, mint például a Givenchy, egy-egy ilyen együttműködés milliókat hozhat a királyi párnak.

Clare Waight Kellerrel, a Givenchy cég főnökével nagyon jó viszonyt ápol Meghan, akiről Clare mindig csak pozitívan nyilatkozik, többször elmondta, hogy mennyire tiszteli emberileg. Azt is mindig kiemeli, hogy mennyire nagy megtiszteltetés számára, hogy pár alkalommal már az ő általa tervezett ruhákban jelent meg Meghan.

Harry és Meghan korábban több mint 100 termékre levédette a Sussex Royal márkát, így csak ők készíthetnek majd pólókat, tollakat, bögréket és hasonlóakat. Egyelőre azért nem hajtja őket a tatár, hiszen 34 millió fontos vagyonuk van új életük elindítására, ami a különböző üzletekkel tovább nőhet még.