Stílus

Ő lehet 2020 legtrendibb pasija

Brad Pitt nem csak a filmjeivel került rivaldafénybe mostanaában, hanem úgy néz ki 2020-ra stílusa is teljese beérett. Ha kell laza, ha kell elegáns, de bármit is hord, biztosan jól néz ki benne.

Sok minden változott az elmúlt pár évben Hollywoodban is, azonban van, aki örök. Bármi is történt az elmúlt húsz-harminc évben, Brad Pitt mindig is a legmenőbb sztárok közé tartozott. Lehet, hogy voltak kevésbé jól sikerült filmjei is az elmúlt években, ettől függetlenül idén, köszönhetően Quentin Tarantion Volt egyszer egy Hollywood című filmjének újra rivaldafénybe került.

Fotó: Vogue.com

A Golden Globe díjátadón jelent meg hivatalosan legutóbb, de nem sokkal később a Vogue az egyik legjobban öltözött férfinek válaszotta. Nem úgy tűnik, hogy csak a rendezvénynek szólt a divat, hiszen a minap az utcán is lencsevégre kapták, ahol szintén dögösen nézett ki. Úgy tűnik, 2020 Brad Pitt éve lesz.

Az elmúlt években Brad Pitt rengeteg mindent hordott már, összességében pedig elmondható, hogy főleg a lazább stílust szereti, általában szívesen merít az aktuális filmjéből. Elég itt arra gondolni, hogy milyen jól hordta a bőrkabátot, az újságárus sapkát vagy a nyomott pólót. Közben ugyanakkor a díjátadókon mindig kifogástalan eleganciával jelent meg.

Fotó: Vogue

Úgy tűnik, hogy 2020-ra viszont beérett Brad Pitt öltözködése és egy már sokkal jobban átgondolt, férfiasabb stílusnak hódol. Ezt az új megjelenést csodálhattuk meg nemrég Manhattanben is, ahová gy neonzöld pulóverben, koptatott farmerben és gesztenyeszínű kabátban érkezett meg, amihez velúr csizmát, egy táskát, egy velúr kalapot vett fel egy fekete napszemüveggel. Éjszakára viszont már egy teljesen fekete testreszabott öltönyt viselt, egy kétgombos kabáttal és rettentő elegánsan festett. Úgy tűnik, egy akkora világsztár, mint Brad Pitt sem immunis az „új év, új én” érzésre.