Stílus

Kis pocakjával is Anne Hathaway volt a gála szépe

Az Oscar-díjas színésznő csak néhány hete adott életet második gyermekének – így festett a Critics’ Choice Awards díjátadó gálán.

A Critics’ Choice Awards díjátadó gála volt az első olyan vörös szőnyeges esemény Anne Hathaway számára, ahol második gyermeke születése után a kamerák elé lépett. És bizony kitett magáért, ugyanis egy meseszép, a hasáig dekoltált, arany Versace ruhában tette ezt, amit arany szandállal és kifinomult kiegészítőkkel párosított.  

 

 

De szerintünk elsősorban nem is az arany miatt látta mindenki ragyogó szépségnek a 37 éves színésznőt, hanem a belőle áradó boldogságnak köszönhetően. Sokan külön örülnek, hogy nem is próbálta takargatni, hogy néhány, a túlzott soványságot hajszoló kolléganőjével ellentétben ő nem fogyott azonnal nullás méretűre a szülés után: kis pocakja csak még szebbé, még természetesebbé és még szerethetőbbé teszi őt. 

Azt pontosan nem tudjuk, mikor született meg a világsztár második gyereke, de december elején többen látták őt és családját egy babahordozóval sétálni. A hordozót Anne férje, Adam Shulman vitte, és velük volt a pár nagyobbik gyermeke, a hároméves Jonathan is. 

Azt egyelőre nem tudjuk, a nemrég született baba kisfiú-e vagy kislány, de a színésznő majd ezt is biztosan elárulja, ha elérkezettnek látja az időt.