Stílus

Ezek voltak a Berlini Divathét legjobb ruhái - Fotókkal!

Berlinnek nemzeti és nemzetközi vonzereje is van, egyszerre a művészet, a film, a zene és a divat izgalmas keveréke. Itt születnek a holnap trendjei.

Pár év alatt Berlin bekerült az öt legfontosabb divatváros közé, számos rendezvénnyel a Berlin Fashion Week alatt, ideértve a divatbemutatókat, a kiállításokat, a fogadásokat és a bemutatótermeket.

Évente kétszer Berlin is lehetőséget ad nemcsak a helyi nagy tervezőknek, hanem a feltörekvő tehetségeknek is, hogy bemutassák legújabb, legjobb kollekcióikat a Berlini Divathéten.

Több mint 10 divatbemutatót szerveznek az illetékesek, így egy héten belül szinte minden műfajból bemutatja a ruháikat a tervezők. A divathét megközelítőleg 70 000 látogatót vonz évente és olyan márkák is megjelennek a platformon, mint például a Panorama Berlin, a Premium Group (ideértve a Show & Order és Seek-t), a Neonyt és a Divat Tanács.

Számos újítással is készültek a szervezők: a Panorama Berlin, a Selvedge Run és a Neonyt fenntartható divatboltra váltott, ami így átpoziciónálták magukat és új kollekciókatnak be a berlini Tempelhofer Flughafenben.

Az előadásokról és a kiállításról további információk itt találhatók.