Stílus

Ezek voltak a Grammy legszebb ruhái - Sok fotóval!

Minden évben kitesznek magukért az énekesek a Grammy-gálán. Idén sem volt ez másképp, a legszebb ruhákban vonultak végig a vörös szőnyegen. Nézzük a legjobbakat!

A zenevilágban rengeteg divatban szívesen kísérletező sztárt találunk, elég csak Rihannára, Lady Gagára vagy Beyoncé-ra gondolni. A Grammy díjátadó pedig a zenei élet legnagyobb eseménye, itt mindenki megmutathaja, milyen csodálatos, formabontó ruhakölteményeket találtak ki.

Az idei gála egyértelműen Billie Eilish-ról szólt, aki a legfiatalabb valaha, akit egyszerre a négy legnagyobb kategóriában is jelöltek díjra, a másik nagy sztár idén Lizzo volt, aki nyolc jelölést kapott, mondjuk az ő megjelenése elég meghatározó volt, egy régi hollywood stílusát idéző, fehér, Atelier Versace ruhában jelent meg, egy hozzá tökéletesen passzoló műszörme stólával.

Fotókért kattints a képre: 

FKA Twigs is megmutatta, miért tartják a divatvilágban is fontosnak. Egy nagyon fantasy hangulatú ruhában érkezett, teljesen el tudnánk képzelni valamelyik „középkori” sorozatból, mint a Witcher vagy épp a Trónok harca. Egy rózsaszín-fekete csuklyás ruhát választott, ami vállban, karban buggyos, a ruha alól pedig a csipkés body villant ki, az egész szett nagyon szép homokóra alakot adott az énekesnőnek.