Stílus

Margot Robbie még ezt a nadrágot is képes stílusosan viselni

Sem színében, sem fazonjában nem ez a legcsinosabb nadrág, amit Margot Robbie-n valaha láttunk, a színésznő szettje mégis teli találat! 

Margot Robbie-ról két dolgot egész biztosan tudnak a rajongói: az egyik, hogy remek színésznő, a másik pedig, hogy stílusérzéke fantasztikus. Sőt, néha képes egészen meglepő darabokat is olyan szuperül párosítani, és olyan klassz szetteket alkotni, melyektől leesik az állunk. 

Ez történt néhány nappal ezelőtt is, amikor a világsztár New Yorkba érkezett. Ugyanis aznap valamilyen indíttatásból egy retró hatású, magas derekú farmernadrágot választott, aminél mind színben, mint fazonban láttunk már rajta előnyösebb nadrágot. A teljes összeállítást viszont egyszerű darabokkal és kiegészítőkkel – egy fekete szövetkabáttal, ugyanilyen színű Chanel hátizsákkal és bakanccsal, sikkes napszemüveggel és egy egyszerű, fehér pólóval – tette olyan letisztulttá, kifinomulttá, hogy nem lehet nem imádni. 

Margot komolynak tűnt, miután lemaradt a Legjobb női mellékszereplőnek járó BAFTA-díjról, de valószínűleg inkább csak fáradt volt – a Daily Mail közölt róla néhány képet, amelyeken vidáman mosolyog, nevetgél.