Stílus

Ezek voltak az Oscar-gála legjobb ruhái

Az Oscar-díjátadóval elérünk a filmfesztiválok csúcsához. A helyszínen több ezren, a tévék előtt több millióan követik minden alkalommal figyelemmel, ki kapja az aranyszobrokat. A színészek is a legjobb ruhákban próbálnak megjelenni. Nézzük meg őket!

Az idei díjátadószezon nem csak a filmek miatt volt nagyon izgalmas, hanem a vörös szőnyegre érkező világsztárok ruhái miatt is. 2020-ban egyértelműen a fenntarhatóság, a környezetvédelem dominálta az összes eseményt. Mindenki tisztában van vele, hogy az egész világ figyeli a gálára érkező színészek minden lépését, hetekig elemzik a megjelenésüket, a legkisebb, eldugott érdekességig. Sokszor, emiatt a nagy nyomás miatt nem is látunk izgalmas ruhákat a gálákon, de a 2020-as Oscar-díjnak emiatt sem kell szégyenkeznie.

Nézzük is meg a legjobb ruhákat:

Penélope Cruz egy igazán érdekes ruhában vonult végig a vörös szőnyegen, 1995-ös tavaszi/nyári haute couture kollekcióban izgulta végig az estét. Natalie Portman Chanel ruhája egyben üzenet is volt Hollywoodnak. A ruhájába csupa olyan rendezőnők neveit hímezték, akiket lehetett volna idén nevezni a legjobb rendező díjára, de végül csak férfiak voltak a sorban.

A fenntarthatóság sem maradt ki, olyan gyönyörű darabokkal, mint Kaitlyn Dever Louis Vuitton ruhája vagy Scarlett Johansson Oscar de la Renta összeállítása.

Összességében az kijelenthető, hogy az évtized első Oscar gálája nem okozott csalódást. Legalábbis ruhák terén semmiképpen sem.

Ha érdekel, ki nyerte a legjobb rendezőnek járó díjat, melyik lett a legjobb film, akkor kattints ide!