Stílus

Katie Holmes modern Hófehérkének öltözött

A 41 éves színésznő ebben a szettben ment egy New York-i rendezvényre.  

Katie Holmes szinte bármiben megmutathatja sportos, de nőiesen vékony alakját a világnak – és ő általában nem is szereti az átlagos darabokat. Legutóbbi választása egy különleges anyagú Zadig&Voltaire szettre esett, ami a Daily Mail szerint púderkék volt, szerintünk viszont a ruha anyagának és a fények játékának köszönhetően inkább tűnt benne modern Hófehérkének. 

View this post on Instagram

#katieholmes

A post shared by Ladies Lets Talk About (@ladies_lets_talk_about_) on

Bár néhány kommentelő kifogásolja, hogy a blézer ujja túl hosszú, szerintünk szembetűnőbb, hogy az elegáns szetthez és Katie törékeny alakjához képes aránytalanul nagy a táska, amit próbált lazán, crossbody-ként viselni, de ezzel csak kiemelte a kiegészítő méretét. 

Katie egyébként mindig szereti valami különleges darabbal feldobni a megjelenését, és bár ezzel nem biztos, hogy általános sikert arat, ő biztosan örömmel mutatja meg, mennyire szeret ruhaválasztásai révén is kiemelkedni a tömegből. 

A New York-i divathéten Ulla Johnson fashion show-ján például így jelent meg: hasvillantós fehér felsőjét egy érdekes farmerral kombinálta.