Stílus

A legújabb divatrendek New Yorkból Bella Hadiddal

A legújabb divattrendeket a legnagyobb sztárokkal mutatták be a New York-i divathéten. Többek között Bella Hadid is mutatott be szettet a kifutón.

Egy nagyon hosszú hónapon keresztül csak az őszi férfi divatból kaptunk ízelítőt. Így végre láthatjuk mire számíthatunk mi is az őszi hónapokban, milyen couture kollekciókra számíthatunk. Itt volt az ideje a New York Fashion Week-nek.

A hivatalos programok csak pénteken kezdődtek, de addig sem hagytak senkit unatkozni. Rengeteg eseménnyel készültek a szervezők – jó, az ország másik végében. Monse and the Rag & Bone show-jával indították New York-ban a bulit, miközben Tom Ford új kollekcióját mutatja be Los Angeles-ben. Péntek este a hónap egyik legnagyobb partiját is megrendezték: Rihanna legújabb kollekcióját mutatta be, a Fenty pop-up-ot.

Nézzük meg a legmenőbb ruhákat New Yorkból:

A programban a Vogue Fashion Fund győztes Christopher John Rogers is szerepelt, ahogy Tory Burch Sotheby’s “átvétele” is, de rengeteg érdekes tervezőt vonultatott fel az esemény.

Javában tartanak a divathetek az egész világon, legutóbb Berlinben, Párizsban,de messze még a vége, folyamatosan nézzük és várjuk a legfrissebb trendeket!