Stílus

Dobd fel a Valentin-napi megjelenésed

Valentin-napon nem muszáj az összes piros ruhát felvenned magadra, sőt! Lehetsz úgy is elegáns és szexi, hogy egyáltalán nem akarsz cukorkának öltözni. Adunk pár tippet, hogy dobd fel a megjelenésed!

Ha már megvettük az ajándékot a párunknak, akkor koncentrálhatunk arra is, hogy tökéletes legyen a megjelenésünk az esti randira.  Az év egyik legromantikusabb napjának tartják a Valentin-napot, úgyhogy nem mindegy, hogy miben pompázunk szívünk választottja előtt.

Próbálunk a hétköznapitól valami kicsit extrával feldobni a megjelenésünket, hogy igazán emlékezetessé tudjuk tenni az outfitünket. Ha elég jól kombinálunk, akkor szava elakadhat szívünk választottjának.  Adunk pár tippet, hogy a legjobban tudd ötvözni a ruháidat.

Használj egy férfias darabot

A legjobb ruhákhoz ügyesen meg kell találni az egyensúlyt a nőies és a férfias elemek keveréséhez. Vegyük példának a szmoking ruhát: elegáns vonalú, férfias megjelenést ad, de tegyél bele a viselésébe bátran egy csavart! Használd minidressznek, vegyél fel hozzá elegáns, egyszerű kiegészítőket. Cipőnek válassz hozzá bátran egy magassarkú cipőt vagy egy kis szandált.

divat

Fotó: Shutterstock

Használd tudatosan a szöveteket

Az egyik legegyszerűbb módja egy egyszerű, elegáns ruha feldobásának az, ha ügyesen keverjük az anyagokat. Példának vegyünk egy klasszikust: mondjuk egy elegáns bőrnadrághoz (lehetőleg fényes árnyalatút), vegyünk fel hozzá egy flitterrel vagy tollas felsőt, egy egyszerű kötött pulóverrel és egy fejpánttal. A ruha részei külön-külön furcsák és szórakoztatóak, de összeáll eggyé.
A nőiesség a részletekben rejlik

Ha nem lennél benne biztos, elmondjuk neked, hogy egy nőies elemekkel ellátott sziluettel nem tudsz hibázni. Válassz egy egy egyszerű ruhát, látványos díszítéssel, mondjuk egy látványos szíjjal és hagyd, hogy magáért beszéljen a ruha. Arra azért figyelj, hogy ne legyenek a kiegészítők túl hivalkodóak, ne vegyék el a figyelmet a ruhádról.

Fotó: Shutterstock

Bátran a nyakvonallal

Egy speciális estéhez különleges ruha dukál! Egy izgalmas nyakvonallal fel tudsz dobni bármilyen ruhadarabot. Vegyél hozzá mondjuk egy klasszikus farmert, övet és egy kényelmes cipőt, és a végeredmény egy olyan ruhát eredményez, ami egyszerre izgalmas, laza, nőies és szexi.

Előre a groutfittel!

A groutfit egy avatatlan szem számára unalmas, monokróm megjelenés, amit nem hordunk. De egy jól kitalált ruha, ami kiemeli a vonalainkat, egy jól választott kiegészítővel igazán látványos megjelenés tud biztosítani nekünk.