Stílus

Londoni divathét: izgalmas, színes, kreatív

Hogy milyen új ruhákat terveztek a Londani divathétre a tervezők, bemutatjuk majd! Ebben a cikkben Richard Quinnel foglalkozunk többet.

Alig ért véget a New York-i divathét, máris tovább robogott a divatvonat, a mostani megálló pedig London. A brit fővárosban is rengeteg fiatal tehegség mellett már befutott nagy nevek is felvonultatták legújabb szettjeiket. A programban Richard Quinn, Yuhan Wang mellett ott voltak a már befutottak, mint Victoria Beckham, JW Anderson és Burberry is.

Ma az egyik felfutó divattervezővel, Richard Quinnel foglalkozunk jobban. Izgalmas alkotásokat álmodott színpadra idén is. Az elmúlt hat évben folyamatosan dolgozott a stílusán, lehet, hogy nem teljesen tudatosan, de közös európai divattörténeti összekapcsolódási pontokat fogalmazott meg a ruháival.

Az elmúlt években Quinn csak női ruhákat tervezett, ez változott meg idénre, amikor is úgy döntött, hogy az eddig megszerzett tapasztalatait átülteti a férfiaknak szánt szettjeibe is. A divattervezőt eddig is kedvelték azok a hírességek, akik szeretik a merész, érdekes ruhákat, a ruhái minden méretben, mindenkinek elérhetőek gyakorlatilag, ez is növeli a népszerűségét.

Kíváncsian várjuk, mit hoz el mondjuk jövőre, hátha teljesen elengedi a fantáziáját, kreativitását és valami olyat mutat nekünk, amitől az állunk leesik. Megtartva a Quinnre jellemző színpompás, retinamozgatós stílust, ami jellemző rá.