Stílus

Lélegzetelállítóan dögös volt Dakota Johnson

A szürke ötven árnyalata sztárjára eddig a vörösszőnyeges eseményeken inkább a kifinomult, visszafogott stílus volt jellemző, egészen mostanáig, mert a színésznő most először villantotta meg igazán nőies idomait.

A 30 éves színésznő a hétköznapokban, lazán és sportosan öltözködik, bizonyítja ezt az is, hogy a paparazzik még sosem csípték el, valamilyen merészebb cuccban, mint a farmer, póló és zakó laza kombója. 

View this post on Instagram

Extraño esa sonrisa🥺#dakotajhonson #jamiedornan

A post shared by Alejandra (@ale.jandra0406) on

Most viszont Dakota Johnson nagyot újított a 2020-as Gucci esten, hiszen egy hosszú combközépig hasított piros bőrszoknyában, és hozzá, mélyen dekoltált csillogó blúzban jelent meg, amelytől minden jelenlévőnek leesett az álla.

Ez a szett nem csak, hogy nagyon szexi, de egyben tekintélyt parancsoló is, így azt is le tudnánk képzelni, hogy a színésznő új megjelenésével, újraforgathatnák A szürke ötven árnyalatát, csak most úgy, hogy Johnson alakítaná a dominát.  A darabok egyébként a Gucci 2020-as tavaszi/nyári kollekciójából valók, és mintha ráöntötték volna a színésznőre. Az már biztos, hogy ezzel a szettel Dakota Johnson felírta magát a legdögösebben öltöző sztárok listájára, lekörözve ezzel Jennifer Lopezt is.