Stílus

A tavasz színe: visszafogott és elegáns

A tavasz legmenőbb színe egyértelműen a rózsaszín lesz. Visszafogott, szép, elegáns.

A legújabb trendeket szemlézve meg kellett állapítanunk, hogy elég fontos szerepet kap bennük a finom nőiesség, a lágy sminkek uralják a tavaszt. Sokan sokszor ötvözték idén a könnyű anyagokat nőies sziluettekkel és nagy divat volt eddig az élénk színvilág. A legnagyobb divatcégeknél is láthatunk ezekre példákat, mint például a Ralph & Russo, amelynek titka nyilvánvalóan a részletben rejlik és ez a vezérelv a sminkben is érvényesült: a rózsaszín szemhéjfestéknél semmi sem emelhette volna ki jobban a ruhadarabokat.

A rózsaszín szemhéj lesz az előttünk álló időszak egyik meghatározó sminktrendje. Most ezt a sminket adaptáljuk saját stílusunkhoz, mivel feltűnő – de semmiképpen sem annyira extravagáns, hogy ne lehetne a hétköznapokon viselni.

Az Alice+Olivia-tól, a Balmain-on keresztül a Ralph és Russo-ig az aktuális haute couture show-ig bezárólag a rózsaszín, mint a tavaszi/nyári kollekció meghatározó színe végig ott volt a divatbemutatókon. Különleges, mégis hordható.

A lágy színárnyalatokkal köszönhetően minden bőrszínhez, szemszínhez megy és mindennapi viseletre alkalmas. A világos rózsaszín élénkebbé teszi a tekintetet és ideális a fekete ruhadarabok kontrasztjaként, vagy a továbbra is elmaradhatatlan földszín-paletta fénypontja lehet.