Stílus

Cindy Crawford smink nélküli fotója mindent visz

A kilencvenes évek egyik világhírű szupermodellje is otthon marad a koronavírus miatt – Instagramon mutatta meg, mit csinál és kivel. 

A koronavírus világszerte emberek millióit kényszeríti arra, hogy otthon maradjanak. Így vannak ezzel a legnagyobb sztárok is, mint például Cindy Crawford, aki hétvégén az Instagramon mutatta meg, hogy a vírusról terjedő hírek közepette, egy esős napon mit csinál és kivel: kutyusát ölelve lazított. 

A képet elnézve nekünk úgy tűnik, a szupermodell egy gramm sminket sem visel, de így is makulátlan az arcbőre. Na és persze így is olyan gyönyörű, magabiztos, szexi nő, akire milliók szeretnének hasonlítani szerte a világon. 

Ráadásul nemcsak gyönyörű, hanem tényleg a szívén viseli követői egészségét. Egy másik Instagram posztban például azt írja, ő is otthonról dolgozik. Megmutatja, ez hogyan néz ki egy tökéletesen megkomponált fotón, illetve a valóságban, majd hozzáteszi: reméli, hogy mindenki egészséges és nyugodt tud maradni. „Fontos, hogy (ezt a helyzetet) komolyan vegyük és együtt dolgozzunk, így másokat is megóvhatunk a betegségtől – különösen a legveszélyeztetettebb, legsebezhetőbb embereket” – írta.