Stílus

Hogy öltözz a pasid szekrényéből?

Mindenki maradjon otthon, ez a legfontosabb feladatunk most, így könnyen előfordulhat, hogy a barátod lakásán maradsz egy-két napot, és nem biztos, hogy mindenből van nálad csere. De nézzük meg, hogy olthatod meg ezt a helyzetet!

Ha mondjuk, ott maradtál nála, mert jól sikerült este után nem akartál hazaszaladni és nem vittél magaddal egy kisbőröndnyi ruhát, de még a táskádba is csak a legfontosabb csereruhák lapultak, akkor is valahogy el kell indulni másnap és nem lehet, hogy ugyanabban a ruhában menj be mondjuk dolgozni.

Ilyenkor sem kell kétségbe esni, elég, ha jól körbenézel a srác ruhásszekrényében! Minden pasinál találhatsz egy laza pólót, sokaknál szűkített farmer is van, így már meg is vagy az alapokkal. Ha mondjuk, még a dzsekijét is el tudod hozni, az még jobb. Akkor sincs gond, ha az este magassarkúban indultál el otthonról, simán jól állhat rajtad egy nagyobb fehér férfi ing, amiben nem csak szexinek érezheted magad, annak is látszódsz!

Fotó: Shutterstock

A cipőről már beszéltünk, ha éppen nem egy magassarkúban indultál el otthontól, akkor ajánljuk, hogy nézz körbe, mi lesz a tavasz nagy slágere a lábbeliket illetően.

Ugyanakkor, ha túl lazának, pasisnak érzed a szettet, amit összeállítottál, feldobhatod, ha a srácnak van egy v-nyakú pulóvere, simán leengedheted az egyik válladon, játékosságot ad a megjelenésedhez, csajosabbá teszi azt.

Úgyhogy lányok, csak nyugodtan nézzetek szét a barátotok szekrényében, bátran hordjátok a ruháit, a tavasz úgyis az új dolgokról szól, arról, hogy kipróbálhatunk sok olyan dolgot, amit a télen nem hordhattunk. Próbálj ki új színeket, stílusokat!