Stílus

Ezek a fürdőruhák lesznek az idei nyár szenzációi

Egyelőre mindenhonnan nagyon messzinek tűnik a nyár, és nyilván a legfontosabb most, hogy maradjunk otthon, de ettől függetlenül már nézegethetjük, hogyhogya túl leszünk ezen, milyen fürdőruhában élvezzük majd a meleget.

View this post on Instagram

⭐️NEW YEAR GIVEAWAY🥂 It's time to win 2 GIFT VOUCHERS of 50USD for your mother, sister, friend or for yourself ✨ Here is your chance to win @bresciabercane product of your choice ! To enter all you have to do is: 1. Make sure to follow us @bresciabercane 2. Like this post 3. Tag a friend who would love our unique brand (the more friends you tag the more chances of winning) Share the post in your story by tagging us 🔥 The winner will be announced on Monday 13th of January. Good luck babes 🌹 – CONCOURS NOUVELLE ANNÉE 🥂 Il est temps de gagner 2 BONS D’ACHAT d'une valeur de 50€ pour votre maman, soeur, amie ou pour vous-même✨ Pour participer, il faut: 1. Absolument nous suivre @bresciabercane 2. Aimer ce post 3. Taguer un(e) ami(e) qui est une adepte de la couleur, de la déco ou qui pense déjà à ses prochaines vacances au soleil (plus il y a de personnes taguées mieux c'est) Pour doubler vos chances, partagez le post en story en nous taguant🔥 Les gagnant(e)s seront annoncé(e)s le 13 Janvier. Bonne chance à toute notre adorable communauté🌹

A post shared by BRESCIA BERCANE (@bresciabercane) on

 

Ha az idei fürdőruha trendet egy szóval kéne összefoglalni, akkor az a hippi szó lenne. Telis-tele virágokkal, élénk színekkel, no meg bohém fazonokkal. 

 Horgolt fürdőruhák

Az idei trendben hódítani fog a horgolt, kötött anyag. Bár kicsit furcsa ezt az anyagot fürdőruhában látni, mégis egészen gyönyörű darabok készülnek idén ezzel a módszerrel. Ezek a speciális horgolt darabok, talán fehérben mutatnak a legjobban, pláne mikor már szép napbarnított a bőrünk. 

Virágminta virágmintával

A virágminta igazán nőies és romantikus stílus, pláne, ha egy szexi fürdőruhán látjuk. Kombinálhatjuk a legkülönfélébb színekben, és nyugodtan kísérletezhetünk egyberészes fazonokkal is, a lényeg, hogy romantikus legyen!

Sárga fürdőruhák

Egyes színek eltűnnek a divatból, majd hirtelen mikor nem is számítunk rájuk visszatérnek. Idén a sárga egyértelműen visszatért a fürdőruha trendek terén, mely derűs, friss és fiatalos hatást kelt bárki is hordja. Kifejezetten a mustár sárga árnyalat, ami menő, a halvány sárga színt inkább mellőzik, mert az sápaszt. 

 

Félvállas csodás

Ami pedig a fürdőruha fazonok között idén a legszexibb, s mindenkinek jól áll, azok a félvállas fürdőrucik. Ez a darab egyszerre izgalmas, szexi és titokzatos, miközben a dekoltázzsal is csodákat tehet. Ha eddig még nem merted bevállalni ezt a fazont, akkor idén végre kipróbálhatod, hidd el, ez lesz az egyik kedvenc bikinid.