Stílus

Reese Witherspoon címlapfotója egy kis vidámságot hoz a napodba

Mutatunk egy igazi vidám, tavaszi címlapfotót, amitől te is jobb kedvre derülsz. 

Reese Witherspoon nemcsak filmjei miatt vált sokak kedvencévé, hanem azért is, mert mindig szépséget és derűt sugároz – akár egy rendezvényen, akár az utcán fényképezik le, és persze akkor is, amikor címlapfotón szerepel. 

View this post on Instagram

Finishing touches ✨#tgif

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

A 44 éves színésznőről legutóbb a Vanity Fair magazin áprilisi kiadásának borítójára került fel, méghozzá egy rózsaszín, fodros Giambattista Valli ruhában. A címlapfotó készítésének pillanatában pedig hatalmasat nevetett – íme, a végeredmény: 

Reese azt írta a képhez megjegyzésként, hogy az egyik kedvenc írójával, Ann Patchettel készült címlapinterjú minden percét élvezte. Szó esik köztük történetmesélésről, és arról, milyen Nashville-ben felnőni, illetve a kutya portrék fontosságáról is. „És lehet, hogy egy ciki középiskolai történet is olvasható majd a lapban, amiben sör és egy kólaautomata is szerepel” – árulta el a világsztár, majd megköszönte az egész stábnak, hogy egész nap nevettették.

Egyeseknek nem jön be – vannak, akiknek a ruha nem tetszik, másoknak pedig az, hogy a színésznő szeme csukva van –, mások szerint viszont cuki, vicces és imádnivaló ez a címlap. Mi az utóbbi táborral értünk egyet: egy kis vidámságot hozott a napunkba ez a kép, és reméljük, hogy a tiedbe is azt hoz. 

Eltaláltuk? Írd meg nekünk kommentben!