Stílus

New York legdivatosabb kutyájánál nem látsz menőbbet ma

Nézz képeket New York legmenőbb kutyájáról, aki sokszor jobban öltözködik, mint a legtöbb influenszer a világhálón.

A világ legfontosabb feladata, hogy megállítsuk a koronavírus terjedését, jelenleg a feladatunk az, hogy lassítsuk, amit úgy tudunk megtenni, hogy a lehetőségeinkhez mérten a legkevesebbet érintkezünk embertársainkkal és aki teheti, otthon marad.

View this post on Instagram

👏Take 👏 care 👏of 👏your👏 self

A post shared by Boobie (@boobie_billie) on

Ehhez az otthon töltött időhöz és, hogy egy kicsit a felgyülemlett feszültséget oldjuk, mutatunk nektek egy olyan Instagram influenszert, aki biztos jobb kedvre tud deríteni titeket.

Boobie Billie ebben a nehéz helyzetben is mindig tudja, hogy kell tökéletesen megjelenni. A stílusa kifogstalan, a lelkesedése pedig irigylésre méltó, ahogy pózol a kamera előtt. Az amerikai, pontosabban New York-i, olasz agár és csivava keverék általában rettentő cukin viselkedik, néha viszont totál elfelejti, hogy mekkora és ilyenkor a hangerejével próbál mégnagyobb figyelmet szerezni magának.

A gazdái elmondása szerint Boobie imádja a vidám, extrém színeket és az érdekes, extravagáns kiegészítőket és persze fontos neki a fenntarthatóság. Amióta áll az élet New York-ban, azóta még több időt tud az online térben tölteni, úgyhogy ha szeretnél egy kis humort is az Instagramodba, akkor kövesd be bátran New York legstílusosabb kutyáját!