Stílus

A legdögösebb dzseki divat, amit ki kell próbálnod

Hamarosan beköszönt a dzsekik, blézerek csodás időszaka, ami sokkal több kreativitást és fantáziád kínál a viselőjének, mint a kabát korszak. Most kiválaszthatod, neked melyik a kedvenc dzseki trended, és akik szeretnek a múltba révedni, most szerencséjük van, hiszen 2020-ban számtalan régi trend köszönt vissza újra!

Chanel és a 30-as évek

A párizsi divathéten most újra visszaköszöntek a Chanel ihlette színes gyapjú blézerek, melyek kifinomult szabása valódi eleganciát adnak a viselőjüknek. Legyen az egy első randi, amikor estefelé már kicsit hűvösebb van, de ez egy szuper munkahelyi viselet is lehet, ha egy fontosabb meetingre vagy prezentációra készülsz. Viseld nyugodtan kosztüm szoknyával, vagy nadrággal, de a merészebbek akár keverhetik streetstyle-al is, ha egy szakadt farmerrel keverik ezt a szofisztikált kis kabátot. 

A 90-es évek és a bőrdzsekik

A bőrből készült dzsekik közül kifejezetten a velúr anyagú dzsekik fognak hódítani idén. Ezek közül az aszimmetrikus fazon a legmenőbb, ha a dszeki elől kicsit hosszabb, mint hátul. Számtalan lehetőség közül választhatsz, de a mustársárga a bordó és a kék dzsekikkel egyszerűen nem nyúlhatsz hozzá. Persze ha a velúrnem a kedvenced, a fényes bőrből készült motoros dzseki fazont is választhatod, mert idén ennek is nagy sikere lesz. Ez a viselet már önmagában is öltöztet, így ha a nem is viselsz semmi extravagánsat, csupán a dzsekitől is lehengerlően dögös leszel.   

https://www.shutterstock.com/hu/image-photo/half-length-portrait-beautiful-smiling-asian-1095658958

 

A 70-es évek bő farmerdzsekijei

Biztosan sokan emlékeznek még a kopott bő fazonú farmerdzsekikre, amikbe ha belebújtunk úgy éreztük miénk a világ és senki se lehet lazább és menőbb nálunk. 2020-ban újra divatba jönnek ezek az unisex darabok, azzal a kis különbséggel, hogy kicsit tovább gondolták a tervezők a szabásukat. Most sokkal nőiesebb elképzeléssel turbózták fel a farmerdzsekik fazonját, mert olyan hosszú fazonra szabták őket, hogy az elmenne kabátnak is. Főleg a sötétkék színek a legmenőbbek, de kipróbálhatod a halványkék már-már fehér farmerdzsekiket is. Hordd akár ruhával, szoknyával vagy ceruzanadrággal, hosszú egyenes szabásától és hosszanti gombjaitól optikaikag minden nő karcsúbbnak fog tűnni bennük!  

Fotó: Shutterstock