Stílus

A legmenőbb otthonkák nem csak kényelmesek, stílusosak is

Mivel a jelenlegi helyzetünkben, a legtöbb időt otthon töltjük, sokunkkal előfordulhat, hogy kicsit elhagyja magát. Ha egész napi úgysem kell sehova menni, megelégszünk a jó kis kényelmes mackónadrággal, pedig akár az otthoni öltözetet is fel lehet dobni, hogy stílusosak maradjunk!

Most aztán igazán van időd arra, hogy átnézd a gardróbodat, meglepődsz majd mennyi kincsre bukkanhatsz, és mennyi variáció rejlhet a szimpla kényelmes otthoni viseletekben is!

Ejtett vállú pulcsik 

A megszokott póló és melegítő felsők helyett, próbálj ki egy ejtett vállú pulcsit, ami alá egy toppot veszel fel. Sokkal szexibb egy ilyen pulcsi, mely alól sejtetően kilátszik a vállad és kulcscsontod, mint egy nyakig felhúzott melegítő felső. Arra figyelj, hogy ne a bő melegítő nadrággal hordd, inkább egy szűk cicanadrággal, hogy kihozza a lábaid alakját, de az is nagyon szexi, ha jó elég hosszú a pulcsi, hogy nem is veszel fel alá semmit!

Fotó: Shutterstock

Titkos fehérneműk

Biztos, hogy neked is lapul valahol a fehérneműs fiókodban egy nagyon szexi és rég nem hordott body, vagy csipkés fehérnemű. Most meglepheted ezzel a szexi fehérneművel a párod, és ha van hozzá illő köntösöd, akkor attól még elegánsabbá válhat ez a hálóruha szett.

Fotó: Shutterstock

Vedd fel az ékszereid!

Miért is ne hordhatnád otthon is a kedvenc fülbevalód vagy nyakláncod, csak azért, mert épp nem mentek el ide-oda? Ha jobban érzed magad a bőrödben, ha a kedvenc ékszered csillog rajtad, akkor tégy úgy! 

Fotó: Shutterstock

Öltözz fel, úgy, mintha munkába mennél!

Ki mondta, hogy attól még, hogy home office-ban dolgozol, ne vehetnéd fel a kosztümnadrágod és egy laza blézer egy blúzzal? Persze a magassarkú már nem kötelez, de ahogy felöltözöl úgy, mintha csak az irodába indulnál, meglátod a munka is élvezetesebb lesz. Arról már nem is beszélve, hogy így még nagyobb élvezetet fog okozni, mikor a nap végén átöltözhetsz a kényelmesebb ruháidba.

Fotó: Shutterstock