Stílus

Az 5 legstílusosabb celeb, akiktől érdemes tanulni

Nincs abban semmi, ha egy-egy híresség stílusából merítünk néha egy kis inspirációt. Ha pedig ezek a modellek, színésznők mutathatnak nekünk valami újat az öltözködés terén, akkor azt érdemes eltanulnunk tőlük.

Claudia Schiffer

A 49 éves gyönyörű német modell megjelenése szinte semmit sem változott a 90-es évek óta. Talán azért sem látszódnak rajta az évek, mert stílusa mindig is a lehető legkifinomultabb, visszafogodtabb volt. Claudia Schiffer a halvány, pasztellszíneket kedveli, melyek fiatalítanak, ezenkívül nagyon szereti a balerina cipőt, a nőies szabású szoknyákat, de előszeretettel hord nadrágot egy egyszerű blézerrel, vagy zakókabáttal. Egyszerű és mégis nagyszerű a stílusa, és mindig kifogástalanul elegáns. 

 

Eva Mendes

A kubai származású Eva Mendesre összefoglalva azt tudnánk, mondani, hogy ő testesíti meg az ízig vérig nő jelenségét. Míg minden esetben szexi ruhákat választ, öltözködése mégsem tolakodó, hiszen az a dekoltázs soha nem mélyebb a kelleténél, a szoknyája hossza sem ér soha a térde fölé. Elképesztő alakja is sokat dob megjelenésén, de attól még nem mindegy, hogy hogyan hangsúlyozza ki azt. Kedveli a púderszínt, de az élénk mély színeket sem veti meg, mint a sötétzöld a vörös, vagy éppen a sötétkék árnyalatait. Érdemes tőle tanulni, hiszen alapvetően a ruha szabására fekteti a nagyobb hangsúlyt, mint annak mintájára, vagy anyagára. 

 

Demi Moore

A hosszú fekete hajó szépség, inkább a kevésbé feltűnő színeket kedveli, és a klasszikus szabású, visszafogott, de nagyon nőies ruhákat, csak úgy, ahogyan Claudia Schiffer. Amitől a színésznő ízlése mégis különbözik, az az, hogy mindig van rajta valami extravagáns kiegészítő, legyen az egy csillogó öv, egy extra magas tűsarkú, vagy egy hatalmas karikafülbevaló. A színésznőtől azt érdemes eltanulni, hogy míg megmarad a visszafogott stílusban, képes azt egy kis vadsággal kombinálni, úgy, hogy az alig észrevehető legyen.

 

Drew Barrymore

Drew Barrymore kissé kilóg a sorból, hiszen nem mindig volt az elegancia mintaképe. DE mivel a szemünk előtt fejlődött, és mára igazi stílusikonná vált, nagyon is megérdemli, hogy erre a listára felkerüljön. A bájos színésznő a romantikus stílust, másszóval a glamúrt vegyíti egy kis hippiséggel. Szinte mindig csodás virágos mintás ruhákban jelenik meg a vörös szőnyeges eseményeken, és ezt a bájos megjelenést a mindennapokban is tartja.

View this post on Instagram

Golden globe

A post shared by Drewbarrymorefan (@drewbarrymorefan1) on

 

Jennifer Lopez

A popdíva, színésznő, és üzletasszony, akinek saját ruhamárkája van, természetes, hogy a legstílusosabb celebek közé került. Abban különbözik viszont a többi felsorolt sztártól, hogy ő aztán nem takargatja kerek idomait, sőt egyenesen kihangsúlyozza őket. Az 50 éves JLO mélyen dekoltált ruháival és combig érő magas sarkú csizmáival, illetve a fenekére feszülő szűk szoknyáival megteremtette az extravagánsan dögös stílusirányzatot napjainkban, ezt a merészséget és bátorságot pedig nyugodtan eltanulhatjuk tőle, hiszen nem a kor számít, hanem az, hogy szabadon ki tudjuk fejezni magunkat az öltözködésünkkel mindenkor.