Stílus

Julia Roberts megmutatta rajongóinak, mit viselt volna a MET gálán

A számos luxusesemények között, melyek kifejezetten a sztárvilágnak és a híres divattervezőknek rendeznek meg, talán az egyik legnépszerűbb és legrangosabb esemény, a New York-i MET gála, melyet minden év május első hétfőjén tartanak meg. 

Sajnos, ez a csodás esemény, mely leginkább a gyönyörűbbnél gyönyörűbb ruhaköltemények felvonultatásáról szól, idén a koronavírus miatt elmaradt. A MET gála egyik specialitása egyébként, hogy évről évre más tematika alapján kell estélyit választaniuk a sztároknak. Idén valószínűleg a fekete-fehér dress-code lett volna megadva, ezt pedig abból gondoljuk, hogy Julia Roberts egy fekete-Fehér tüll estélyiben pózolt instagram oldalán, ezzel is tisztelegve az elmaradt MET gála előtt. 

A színésznő a karantén óta egyébként nem nagyon rakott ki köntösben vagy pizsamában üldögélős képeket a közösségi oldalára, más hírességekkel ellentétben. Most viszont megragadva az alkalmat, úgy döntött, hogy estélyibe öltözve, megmutatja a világnak, hogy az elegancia nem gála függő, és ő azért is kiöltözik, hiába maradt el ez a neves esemény. Ezt az álomszép fekete-fehér tüll estélyit, pedig bűn lett volna otthagyni a gardróbjában porosodni. 

A posztja alá ezeket a szavakat fűzte hozzá az Oscar-díjas színésznő kissé ironkusan: „itt vagyok én, aki nem megy ma a MET-gálára.