Stílus

Újra divatba jön az övtáska

Már tavaly is látszódott, hogy az övtáska visszajön a divatba, nem is meglepő, nem ez az egy trend az, ami a 90-es évekből újra megtalálható a divatban. Az biztos, hogy mindenki, aki már akkor élt, tudja, hogy mekkora sláger volt huszonéve az övtáska. Nézzük meg, hogy gondolták újra a divatházak ezt a trendet!

Bőrből készült övtáska

Az övtáska a 90-es években azért is volt olyan népszerű, mert praktikus volt és sportos. Emlékszem, hogy akkor kifejezetten nem tudtam elképzelni, hogy miért jó az övtáska, ma pedig a legnagyobb divatmárkák jönnek elő a menőbbnél, menőbb övtáskákat a legtrendibb ruhákhoz. A legújabb fazonok között stílusos bőr-, de akár még átlátszó övtáskát is találsz. Azért szeretjük igazán, mert kis helyet foglal, és bárhová is mész, így csak a legfontosabb értékeket kell magaddal vinned.

Fotó: Shutterstock

Rózsaszín árnyalatú övtáskák

Az övtáska trend sajátossága, hogy a legújabbak már igazi prémium anyagokból készülnek, feltűnő színekben és sokkal nőiesebb formában is elérhetőek, így könnyen megtalálhatod a legjobban passzoló darabokat. Látványos hatást érsz el, ha sötétebb tónusú ruháidat például virágmintás (ami nagy divat idén) vagy pasztell árnyalatú táskával ellensúlyozod.

Lazán

Azért nem tudjuk kikerülni, hogy mégiscsak a praktikus mivolta volt az, ami annyira népszerűvé tette a 90-es években ezt a darabot. Simán feldobhatod a nyári, lezser cuccodat egy övtáskával, ami tök jól passzolhat egy rövid farmernadrághoz és egy fehér pólóhoz De mint korábban is írtuk a virágmintával idén biztos, hogy nem tudsz mellélőni, az mindenben rettentő divatos. A pedig igazán szeretnéd meglovagolni a 90-es évek stílusát, egy szép midi ruha, egy mule papucs és az övtáska lehet a kedvenced!

Ami jó az övtáskában, hogy elég, ha csak nevében marad meg az öv, nem kell a csípődőn hordanod, láthattuk már vállra akasztva, mellkason átdobva, derékmagasságban is.