Stílus

Boldog második házassági évfordulót, Meghan és Harry!

Két év nagy idő, rengeteg minden történt azóta, hogy 2018. május 19-én Harry herceg és Meghan Markle az oltár elé álltak és kimondták a boldogító igent.

Ma két éve, 2018. május 19-én mondta ki a boldogító igent Harry herceg és Meghan Markle. Azóta rengeteg minden történt a párral.

2019. május 6-án megszületett első gyermekük, Archie Harrison Mountbatten-Windsor, majd az egész brit bulvársajtóval összevesztek, amit a királyi családdal való – látszólag drasztikus és hirtelen – szakítás is követett.

Harry herceg és felesége Meghan 2019 márciusának végén gyakorlatilag kivonult a brit királyi családból, és bár szerették volna sussexi hercegi, valamint hercegnői címüket megtartartani, a királynő ezt máshogy gondolta, elvette tőlük. Amerikába költöztek és Kaliforniában telepedtek le.

A pár azóta is, a koronavírus időszakában is fontosnak tartja, hogy segítsen a rászorulóknak. Csatlakoztak a Project Angel Food jótékonysági szervezethez, aminek keretei között futárként ők is ételt szállítanak a szükségben élő családoknak, melyről még egy videó is készült, amit egy korábbi cikkünkben meg is nézhetsz.