×

Stílus

Meglepő új nyári hajtrendek

A karantén elég sok új hajtrendet szült, amiben igazán meglepőek is vannak. Ki gondolta volna négy hónappal ezelőtt, hogy a lenőtt haj divatos lehet?

Karantén alatt is sokan kísérleteztek merészebb frizurákkal, hajszínekel, amik biztosan kihatnak a nyári hajszín-trendekre. Ha te is gondolkodsz azon, valahogy megújítanád a hajad és szeretnél valami új frizurát, új hajszínt, akkor jó helyen jársz, összegyűjtöttük neked a szépségvilág legújabb trendjeit.

View this post on Instagram

🤍🖤

A post shared by DUA LIPA (@dualipa) on

Ha platinaszőke hajad van, de az alap hajszíned sötétebb, akkor sem kell amiatt aggódnod, hogy lenőtt a hajad, ugyanis a sztároknak és karanténnak köszönhetően egyáltalán nem ciki a lenövés, sőt! Igazán trendi lett ez a stílus.

A nyáron kipróbálhatsz igazán új hajszíneket, szabadon kísérletezhetsz! Használj pasztell árnyalatokat és ha mindezt hajszínezőkkel éred el, akkor csak pár hajmosásig tart az extrém szín.

A vörös mindig szép, mindig trendi és mindig menő, ha melegebb tónusaid vannak, akkor próbált ki a rezes vörös árnyalatot, ami felmelegíti a bőrszíned. Ha pedig kipróbáltad, akkor használj szulfátmentes sampont, amivel kitolhatod a hajszíned élettartalmát.

Ha sötét hajad van, próbáld ki, hogy a feketénél csak egy árnyalattal világosabbat válassz! Ez a lágyabb hatású szín egy igazán sejtelmes kinézetet kölcsönözhet neked.

Egy igazán különleges hajszínt tartogattunk a végére, ami két árnyalat között helyezkedik el, a szőke és a barna között, angolul, egyszerűen “bronde“-nak hívják. Egy tipikusan olyan árnyalat, ami mindenkinek jól áll, egy igazán természetes szín érzését nyújtja.