Stílus

3 trend, amitől elbúcsúzhatunk idén

Egyes darabok sosem mennek ki a divatból, míg más múló trendek ugyanolyan gyorsan tűnnek el, mint amilyen gyorsan jöttek. Most, hogy közeleg a nyár, itt az ideje, hogy felszámoljunk ezekkel a ruhákkal, mert az ő idejük sajnos örökre lejárt.

Szatén anyagú ruha

A szatén ruci még 2018-ban robbant be a nyári divatba, és akkoriban még egyet jelentett a lezser eleganciával és a nőies megjelenéssel. Egy gond van csak ezzel a bő fazonú ruhával, hogy a tervezők eredetileg hálóingnek szánták, mint hogy utcai viseletnek. Egy ideje azonban már csak a fehérnemű boltokban lehet rájuk találni, ami egyáltalán nem véletlen. Ezt az anyagot jobb, ha csak a hálószobában hordjuk, mert nem hozza ki az alakunkat, bármilyen kényelmes is.

Farmer leggings

Fontos megállapítanunk, hogy a leggingsek, vagyis lábfej nélküli harisnyák nem helyettesítik a nadrágokat. Ez pedig a farmert imitáló leggingsekre még inkább igaz! Ezek a farmerre hasonlító anyagok hamar kinyúlnak, rögtön meglátszik rajtuk a mosás, és az előnytelen vonalakat is inkább kihangsúlyozzák, mint hogy eltakarnák. Így ha még lapul valahol a szekrényben egy ilyen naci, attól jobb, ha most megszabadulunk, és igazi farmernadrágra cseréljük.

Neon színek

A rikító neon rózsaszín, sárga vagy kék színű darabok még a nyolcvanas években robbantak be a köztudatba, és azóta is többször ütötték fel a fejüket a divat világában. 2020-ra azonban már biztosan kijelenthetjük, hogy a feltűnő színeket felváltják a pasztell és a föld színei. Az idei divat egyik kulcsszava ugyanis a természetesség, és ez a színekre is igaz. Azonban a neon szín rajongóinak szerencséjük van, mert a retikülök és más kisebb kiegészítők lehetnek rikítóak.