Stílus

Utánozd bátran Claudia Schiffer szuper nyári szettjét

A szupermodellen szerelését bevetheted te is a picit hűvösebb, esősebb nyári napokon – praktikus és nőies viselet –, és kiegészítőkkel személyre is szabhatod.

Azon már meg se lepődünk, ha Claudia Schiffer csinosan, nőiesen jelenik meg valahol, hiszen – némiképp leegyszerűsítve a dolgokat – a modellvilág egyik legismertebb alakjaként ez is a munkája része.

De arra mindig felkapjuk a fejünket, ha olyan szerelésben fotózzák le, amiből egy kis inspirációt meríthetünk mi is. Hiszen tőle tényleg lehet, és érdemes is ötleteket csenni.

A szupermodell nemrég az Instagramon köszönte meg egy művésznőnek, Suzy Plattnek a lányairól készült portrékat, követőinek és nekünk viszont az is feltűnt, hogy Claudia milyen szuper szettet visel a képen.

Egy piros-fehér csíkos, háromnegyedes felsőt és lábszárközépig érő, elöl végig gombos farmerszoknyát vett fel, amit kiegészítőkkel tett vagánnyá és egyedivé: fekete napszemüveget, arany nyakláncot, medált és karkötőket, szürke csizmát és egy mókás szalmatáskát választott.

Ezt a jó kis szettet simán lemásolhatod te is egy-egy borúsabb, hűvösebb nyári napon – ez az összeállítás szerintünk tényleg mindenkinek jól áll –, és kiegészítőkkel bátran a saját ízlésedre szabhatod. Melegebb napokon pedig cseréld rövidebbre a farmerszoknyát, és viseld egy toppal.