Stílus

A kilencvenes évek trendjei újra visszaköszönnek

Idén nyáron visszautazhatunk a múltba, hiszen a kilencvenes évek legnagyobb trendjei fognak újra divatba jönni. Akik szerették ezt a korszakot, most kiélvezhetik a vagány, sokszor extravagáns, de mégis klasszikusan nőies darabokat.

Íme egy-két ötlet, hogy tudjuk, mely darabokat kell majd beszereznünk, vagy esetleg előásnunk a gardrób mélyéről! 

Bőrszoknya

Egy ilyen darabot aztán rég nem volt merszünk viselni, nem igaz? Pedig az idei nyári divat egyik meghatározó darabja lesz ez a vagány mini szoknya. Mivel a kilencvenes években hódított a műbőr, idén is csalhatunk egy kicsit a bőr anyagával. Persze ne pont a kánikulában viseljük, de egy hűvösebb nyári napon, vagy egy esti koncerten biztosan mi leszünk a legszexisebbek ebben a merész szoknyában. 

Fotó: Shutterstock

Bermuda nadrágok és sortok

Főleg a kilencvenes években hódítottak a bermuda fazonú nadrágok, amiknek az a lényegük, hogy derékban szabottak, és a száruk kifelé bővül. Ez a viselet ápol és eltakar, mert kihangsúlyozza a legvékonyabb pontunkat a testünkön, a lábakat pedig optikailag karcsúsítja. Mivel szellős és kényelmes viselet, így egy forró nyári napon nem is választhatnánk ennél jobbat.  

Mellények

A kilencvenes évek másik nagy trendje a maszkulin ruhadarabok voltak, köztük pedig a legnépszerűbb a mellény volt. A mellény csodás lehet egy fehér blúzon, ha munkába megyünk de ha egy buliról van szó, akkor lesz a legszexisebb, ha nem is veszünk alá semmit, és úgy hordjuk, mintha egy top lenne.

Fehér alapon fekete pöttyös ruhák

A bohém hangulatú, derékban szabott, itt-ott fodros hosszú ruhák is a kilencvenes évek ikonikus viseletei voltak. A fehér hippi ruhákon kívül pedig, ami idén a legtrendibb lesz, az a fehér alapon fekete pöttyös, egyszerre kislányos, egyszerre szexis rucik! 

Fotó: Shutterstock