Stílus

A legjobb nadrágok a nyárra

Nem mindegy, hogy milyen nadrágban töltjük a napunkat, ha kényelmetlen a ruhadarab, vagy ha nem eléggé alkalomhoz illő és emiatt zavarban vagyunk, akkor az egész napunk odavan... Ezért fontos, hogy jól válasszuk meg, mit, hova és mikor viszünk fel. Nem elég, ha kényelmes, azért csak legyen divatos is, amibe belebújunk!

A melegítőnadrágok – főleg a karantén miatt – idén a reneszánszukat élik, ezek közül is kiemelkedő az úgynevezett „posh jogger”. A legújabb trendek szerint már minőségi anyagokból, nőies színekben készülnek ezek a ruhák, de ha egy fényes szatén vagy bársony anyagút választasz, akkor még indulhat is benne a buli! Most már munkába is járhatunk, úgyhogy a stílusának köszönhetően oda is tökéletes, nem kell túlzásokba esni, elég egy laza, fehér blúz és egy tornacipő.

A másik nagy trend az eredetileg katonai viseletből átemelt, kifejezetten kényelmes nadrág, a chino. Ha nem szeretnél egy formálisabb eseményre szoknyában menni, akkor a chino nadrág a te legjobb barátod lehet. Figyelj rá, hogy méretben jó legyen és válasz a hozzá illő színekből a neked megfelelőt.

Hogy egy kifejezetten csajos nadrágot is említsünk a listán, bátran válaszd a szivarnadrágot, bokáig érő fazonjával akkor is jól áll, ha alacsonyabb vagy, csak kombináld egy magassarkú cipővel. A gingham kocka és a tyúkláb minta nagyon menő, ha ilyeneket választasz, igazán klasszikus megjelenést kölcsönözhetsz a szettjeidnek.

Még egy laza nadrág a nyárra! A palazzo nadrágok, ez egy igazi klasszikus, hiszen laza eleganciát biztosít, főleg akkor, ha egy szűkebb felsővel kombinálod. Ha teheted, válassz szatén vagy selyem nadrágokat, a még elegánsabb hatás kedvéért.

Egy igazi klasszikust hagytunk a végére, ami a vadóc megjelenést kölcsönöz viselőjének még is ma már a mindennapok részévé vált, akárcsak a bőrkabát. Ez nem más, mint a bőrnadrág. Nem mondjuk, hogy igazit válassz, hiszen, már nagyon jó műbőr nadrágok is vannak, amik sokkal környezetbarátabbak. Fontos, hogy olyat válassz, ami illik az alakodhoz, és ha még kezdő bőrnadrágos vagy és nem vagy biztos abban, hogy mivel veheted fel, egy puha tapintású fehér pólóval nem lőhetsz mellé, ha pedig egy kicsit elegánsabbat szeretnél, akkor vegyél rá egy blézert.

Fotó: Shutterstock