Stílus

Kate Hudson színes cuccokban mutatja meg bomba alakját

A 41 éves színésznő nem fél a színektől, de miért is tenné, hiszen szinte bármit viselhet – harmadik gyereke születése után ismét topformában van. 

Vannak olyan hírességek, akik szinte mindig biztosra mennek, és alig viselnek fekete holmikon kívül mást. Talán mert azt gondolják, ez a szín a legelegánsabb, vagy mert karcsúsít, nem tudjuk. 

Mások viszont szívesen bújnak színes cuccokba, például Kate Hudson is, aki az utóbbi napokban két színpompás szerelésben is megmutatta magát 12 millió Instagram-követőjének.  

A Golden Globe-díjas színésznő előbb egy színes sportleggingsben és topban pózolt:

View this post on Instagram

Pride month is almost here! 🌈 At @Fabletics, we believe staying apart doesn’t mean we can’t come together, especially for our LGBTQIA+ community. That’s why we’ve just launched our new limited-edition pride capsule and are donating 10% of net proceeds to It Gets Better, a nonprofit organization working to uplift and empower LBGTQIA+ youth, with a minimum donation of $25,000. Everyone has the right to feel confident and comfortable in their own skin! We designed this capsule to pay homage to the rainbow as a positive symbol of love and support, channeling the belief that it’s okay to be yourself and be proud! Join us in inspiring self-love and support for our LGBTQIA+ community! There’s strength in unity. #Fabletics #CoFounder #Pride #LGBTQIAplus 🌈

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Majd egy sárga bikiniben, amit fehér alapon piros-kék mintás kimonóval viselt. 

Ezen a képen még jobban látszik, hogy másfél évvel harmadik gyerkőce születése után újra lapos a hasa, életmódváltásának köszönhetően tehát végre ismét elérte álomalakját. Kate nem sietett a fogyással, de miért is tette volna – szerintünk még szimpatikusabb, hogy időt adott magának, és nem a konditeremben töltötte minden idejét, hanem inkább kislányával élte meg az első hónapokat. 

A színésznőn egyébként egyáltalán nem látszik, hogy háromgyerekes anyuka: legnagyobb fia, Ryder már 16 éves, középső gyermeke, Bingham nyolcéves, kislánya, Rani pedig 2018. októberében született.