Stílus

Bátran másold le Diana hercegnő legjobb nyári szettjét

Diana hercegnő ruhái mindig meghatározták a divatot, a nyolcvanas években is elől járt abban, hogy diktálja a trendeket. Most egy olyan szettjét hozzuk el nektek, amit bármikor, bátran hordhatsz a nyáron.

Diana hercegnő a nyolcvanas-kilencvenes évek meghatározó divatikonja volt, bármit hordott, az biztosan bekerült a legnépszerűbb trendek közé. Rengeteg olyan darabot hordott, amik a mai szemmel visszatekintve is elképesztően menők, divatosak, úgyhogy bátran böngésszük a régi fotókat, hátha tudunk valamelyikből meríteni ihletet!

A puffos ujj a nyolcvanas évek egyik legnagyobb trendje volt válltöméssel és óriási gallérokkal. Diana hercegnő is imádta ezeket a ruhákat, a nyári szezonban pedig olyan darabokat is találhatunk, amit bátran fel is vehetünk most is.

Az egyik ilyen, a puffos ujjú pöttyös ruhája, amit bármilyen nyári alkalomra felvehetsz, legyen az egy piknik, egy randi vagy akár mehetsz is benne munkába. Főleg, hogy most már több helyre eljuthatunk, ha ebben a változó időjárásban fázol még reggel vagy sokáig maradsz este, egy kis dzsekivel tökéletes lehet a szetted. Ha igazán stílusos szeretnél lenni, akkor kiegészítőként egy, a ruhádhoz passzoló szájmaszkot vegyél fel.