×

Stílus

Kis nyári táskakalauz

Az idei nyári divatról már tudjuk, hogy a természetesség jegyében telik. A Dolce & Gabbana, a Prada és a Fendi világmárkák kifutóin is megjelentek a raffiából, nádból és szalmából készült kiegészítők. 

A telitalpú szandálok és saruk mellett a táskák is a most nagyon népszerű raffia anyagból készülnek. Persze nem kell a legdrágább márkák közül válogatnunk, hiszen ezeket a kincseket megtalálhatjuk bármely üzletben, jóval jutányosabb áron. Ezek a kicsi és nagy raffia, szalma és nád táskák nem csak praktikusak, de lezser stílusuk miatt, a legtöbb nyári ruhához passzolnak. 

Íme egy kis inspiráció, hogy te is rábukkanj a neked legmegfelelőbb nyári táskára! 

Nádszíjú raffia szütyő

Ha jobban megnézzük, ennek a táskának körbefont nádból készült a szíja, amitől egészen egyedi hatást kelt. Ez a darab bűbájosan mutathat egy hippi stílusú, földig érő, fehér ruhával! 

Raffia ridikül

A fonott kis kézitáskákat akár egy elegánsabb eseményen is hordhatjuk!

Raffia hátizsák

Ha odavagy a laza, vagány darabokért, akkor ezt a szütyőt neked találták ki!

 Furcsa geometriai formák

A fonott nádból készült táskák idén egészen különleges formákat is felvesznek. Ez a darab  extravagáns gazdáját keresi! 

View this post on Instagram

Looking for suppliers of rattan bags and other handicrafts from Bali with the best price and super quality? Get it here immediately… . . ________________________________________________________________ . . Cari supplier tas rotan dan kerajinan lainnya dari Bali dengan harga terbaik dan kualitas super? Segera dapatkan disini.. . ________________________________________________________________ . – WHOLESALE – RETAIL – SHIPPING WORLDWIDE – We wrap each bag using plastic before packing in the box. #bamboobags #waterhyacinthbags #purses #clutchbag #cluthces #wovenbag #seagrass #wickerbasket #slingbagmurah #leathercraft #australiagram #macrameearings #rattanbagbali #malaysiaonlineshopping #rafiabag #seagrass #earingslove #rattanearrings #rattançanta #macramebags #bambooearrings #designers #custommade #costumedesign #handmadebag #ethicallymade #ethicalbusiness #ethicalfashion

A post shared by madewholesale (@madewholesalesrattanvintagebag) on