×

Stílus

Shakirát rég láttuk – már nem szőke, de remekül néz ki

A híres énekesnő az utóbbi időben főleg korábbi felvételeket osztott meg magáról Instagramon, de néhány napja megmutatta, hogy néz ki most.

Shakiráról legutóbb februárban hallottunk, amikor az 54. Super Bowl félidei show-jának egyik főszereplője volt, Jennifer Lopez mellett. Emlékszel? Itt mutatta meg ismét az egész világnak, hogy 43 évesen is fantasztikus formában van, és persze az is bebizonyosodott, hogy nemcsak zenéjét hallva, hanem szexi mozgását látva is sokak vére felforr.

Nos hát, Shakira számára a műsor után sem állt meg az élet, csak épp neki is közbejött a koronavírus meg a bezártság. De kihasználta az időt, többek közt tanulásra és gördeszkázásra.

View this post on Instagram

🤟🤟🤟

A post shared by Shakira (@shakira) on

A bezártság alatt néha megmutatta magát követőinek, de az elmúlt hetekben főleg korábbi képeket, videókat posztolt Instagramon. Néhány napja viszont megmutatta, hogy néz ki manapság: bizony, remekül!

A képet elnézve stúdióba vonult – reményeink szerint új zenei anyaggal jelentkezik hamarosan –, és legendás szőke tincseit is a korábbinál sötétebb barnára festette.

Te mit gondolsz, jól áll Shakirának ez a szín, vagy ő szőkén az igazi?