×

Stílus

5 különleges fürdőruha trend a nyárra

2020 eddig sok megpróbáltatást tartogatott, viszont most mégis úgy tűnik, hogy legalább a standszezontól nem kell megválnunk az évben. Természetesen számos új trend is felütötte a fejét a fürdőruha-piacon, lássunk hát pár különlegességet!

Disco-láz

Idén jöhet bármi, ami csillogós! Legyen egyrészes, vagy bikini, neon vagy pasztel, egy kis csillogás minden fürdőruhát feldob.

Fotó: Shutterstock

Állatmintás

Ismét nagyon felkapottak az állatmintás ruhadarabok, így természetesen a fürdőruha-divatba is begyűrűzött ez a trend. Választhatsz zebrát, tigrist, zsiráfot… Állati jól fogsz kinézni!

Fotó: Shutterstoc

Neon és feltűnő

A nyár vibrálásához nagyon jól passzolnak a neon és feltűnő, színes fürdőruhák. Lehet bármilyen bonyolult vagy egyszerű a szabása, lehet monokróm, színes vagy mintás- a neon fürdőruha sosem megy ki a divatból, így ha van a ruhatáradban egy-két ilyen darab, idén is bátran felveheted őket!

Kontrasztos
Ha divatos a színes és vibráló, természetesen divat annak ellenkezője is. A fekete-fehér, kontrasztos fürdőruhák is tarolni fognak idén. Ha szereted a semlegesebb, letisztult színeket, a fekete-fehér biztos választás, hisz mi lehetne ennél sikkesebb?

Fotó: Shutterstock

Trópusi

Manapság nemcsak a trópusi turista-desztinációk, de a trópusi minták is nagyon népszerűek. Elég csak az elmúlt évek ananász, avokádó és flamingó mintáinak elterjedésére gondolni- nincs ez másképp a fürdőruhák terén sem. Idén főleg a trópusi levelek fognak hódítani, egy ilyen szettben azonnal egy távoli sziget pálmái alatt érezhetjük magunkat!

Fotó: Shutterstock

+1. Hosszú ujjak

Ki mondta, hogy a fürdőruha csak ujjatlan lehet? Manapság egyre népszerűbbek a hosszúujjú modellek, amelyeknek valójában sok előnye van: nehezebben égsz le, ha szégyenlős vagy a felkarod miatt akkor egyszerűen eltakarhatod, illetve az egész megjelenésednek sportos-szörfös megjelenést kölcsönöz. Egyszerűen nincs hátránya!

Fotó: Shutterstock