Stílus

Másold le bátran Kate Hudson vagy Sofia Vergara ünnepi szettjét

Mindketten feketét viseltek, de alkatukból és stílusukból adódóan teljesen másképp – te melyikük szettjét másolnád le szívesebben? 

Nyáron is lesz bőven alkalom és lehetőség arra, hogy összejöjjünk a családunkkal, barátainkkal, és megünnepeljünk néhány fontos eseményt – legyen szó születésnapról, évfordulóról, vagy más, számunkra lényeges dolgokról. 

Persze, ezen alkalmak előtt valószínűleg te is mindig felteszed a nagy kérdést: mit vegyek fel? Nos, most segítünk ellesni egy kis inspirációt Kate Hudson és Sofia Vergara Instagram-oldaláról. 

Kate Hudson egy szülinapi bulin találkozott testvérével és a férje családjával. Az alkalomra egy övvel, feltűnő gyűrűvel és karkötőkkel viselte vékony pántos, elöl gombos, valószínűleg lenge anyagból készült ruháját. Napszemüvegét a dekoltázsához tűzte, amitől egyszerre lett vagány, játékos és szexi az összhatás. 

A sminkjével és a hajával sem bajlódhatott sokat: valószínűleg csak fényvédő krémet kent fel, ami mellé beérte egy narancsos árnyalatú rúzzsal és egy szolidan összefogott frizurával. 

Sofia Vergara szintén családi programhoz öltözött, de abból is a romantikusabb fajtához. Ugyanis férjével, Joe Manganiellóval otthonukban, egy vacsorával ünnepelték az évfordulójukat. A nőies alakú, mindig csinos Sofia erre az alkalomra egy elegáns, vállpántos, a mellrésznél rafináltan díszített holmit „kapott fel”, amit kifinomult ékszerekkel, természetes hatású sminkkel párosított, haját pedig leengedte.