Stílus

Táskák minden élethelyzethez

Táskából sosem lehet elég. De fontos, hogy milyen táskát, milyen helyzetben viselsz.

Nem mindegy, hogy egy nő egyetemre megy, munkahelyre vagy szórakozni. Segítünk nektek, adunk pár tippet, hogy mi mit ajánlunk nektek, megpróbálunk a lehető legtöbb élethelyzetre felkészíteni benneteket.

Hétköznapokra: nagyméretű válltáska

Egyetemre vagy a munkába tökéletes választás egy női válltáska vagy egy tote táska. Igazából, a shopper vagy a bevásárlótáska sem rossz, de nem annyira konzervatív fazonúak, ezért lehet megfelelő egy válltáska. A nagyméretű kialakításának köszönhetően, egy igazi pakolós táska, ami nagyon praktikus. Egy csajosabb oldaltáskában elfér a napi szükséges cuccod, de belefér egy fitness órányi felszerelés is.

fotó: Unsplash/Lee Campbell

Munkahelyi megbeszélésekre: laptoptáska

Egy igazi női, irodai táska fontos lehet egy megbeszélésen. Érdemes egy szép bőr/műbőr aktatáskát választani vagy egy irattartót. Ha mindenhová laptoppal kell menned, akkor egy stílusosabb notebook táskában is gondolkodhatsz. Az átlagos méret a 15.6-os, így ha tudod, laptopod is eszerint válaszd.

Fotó: Pixabay/CCO PUBLIC DOMAIN

Különleges rendezvényekre: ridikül

Alkalmi táskára is szükség van, hiszen egy formális rendezvényre kifejezetten jól jön egy ilyen. A legfontosabb dolgaid elférnek benne, mint a telefon, egy kis pénz, rágó, hasonlók. Egy jó ridikül vagy egy borítéktáska is jó választás, de egy csinos clutch-ot is érdemes megfontolni.

Fotó: Pixabay

(Nem csak) sportoláshoz: divatos táska

A hátitáskák talán soha nem voltak még olyan népszerűek, mint manapság. A városi hátizsák mellett érdemes szétnézni a bőr/műbor hátitáskák között is. Ha laptoptartó is van benne, akkor igazán jó lehet, akár iskolába is.

Fotó: Unsplash/I’m Priscilla

Hétvégi kiruccanásokra: utazótáska

Ha valahova elutaznál, de nem szeretnél túl sok cuccot magaddal vinni, elég egy váltás ruha, egy sminkes táska, akkor a weekender a te legjobb barátod lehet. Hiszen, nem csak praktikus, hanem nagyon divatos is. Ha igazán kényelmessé szeretnéd tenni magadnak, akkor válassz egy gurulós modellt.

Fotó: Shutterstock