×

Stílus

Tökéletes nyári ruhában jelent meg Katalin hercegné

A hercegné ragaszkodik egy bizonyos márkához.

Nagy-Brittaniában is lazítottak a koronavírus-járvány miatti korlátozásokon, így Katalin hercegné ismételten személyes látogatásokat tehet és fogadhat el különböző eseményekre történő meghívásokat – számolt be róla a Harper’s Bazaar.

Így tett legutóbb a Kelet-Angliai Gyermek Hospice Alapítvány jóvoltából találkozott családokkal, mely alkalomra egy virágmintás, lila ruhában érkezett. A buggyos ujjú maxi ruha színe miatt egyébként is a nyár slágere lenne, azzal azonban, hogy a hercegné is ezt viselte, gyakorlatilag azonnal elfogyott a polcokról a Faithfull márkájú, körülbelül 60 ezer forintba kerülő kreáció – írja a hirado.hu.

A magazinok egymás után nyálazzák át a különböző divatmárkák kollekciót, hogy tippet adhassanak olvasóiknak, hiszen most sokan vágynak egy hasonlóan klasszikus darabra.

Bár ez a lila ruha nem a legolcsóbbak közé tartozik, még így sem a királyi családtól megszokott luxus. Sokaknak szimpatikus, hogy Katalin fast fashion üzletekből öltözködik, és hogy kiegészítőkben sem a gyémántot részesíti előnyben. Legutóbb egy 2800 forintos fülbevalóval egészítette ki nyárias szettjét.