×

Stílus

Jennifer Aniston bátor fotója fontos üzenetet közvetít

A Jóbarátok színésznője tényleg gyönyörű ezen a különleges képen, habár legutóbbi Instagram-posztja korántsem az öncélú magamutogatásról szól. Épp ellenkezőleg: fontos üzenetet fogalmazott meg.

Picit karikás szemeit és halvány ráncait is vállalja Jennifer Aniston azon a fotón, amit szerdán töltött fel Instagram oldalára.

Mi úgy látjuk, a színésznő nem visel sminket és a képet nem is retusálta – legfeljebb a fénnyel trükközött egy kicsit, hogy kiemelje kék szemeit. De nincs is szüksége a kilónyi vakolatra, hiszen így is gyönyörű, és éveket tagadhat le a korából.

A make upra tehát nemet mond, a maszkviselésre viszont nem. Egy fekete maszk takarja az arcát orrtól lefelé, és éppen ehhez kapcsolódik az a fontos üzenet is, amit megfogalmaz: azt írja, olyan sokan visszautasítják a legszükségesebb lépéseket, amik azért lennének fontosak, hogy csökkenjen a fertőzöttek száma, és mind a szeretteinket, mind saját magunkat biztonságban tudhassuk.

London, 2014. november 13.
Jennifer Aniston amerikai színésznő a Förtelmes főnökök 2 (Horrible Bosses 2) című filmjének londoni világpremierjén 2014. november 12-én. (MTI/EPA/Andrew Cowie)

A Jóbarátok színésznője mindenkit arra buzdít, hogy „viseljetek egy átkozott maszkot”, és bátorítsatok erre másokat is, ha fontos nektek mások élete, egészsége.

Reméljük, a színésznő üzenete célba ér: eddig több mint 6.1 millió embernek tetszenek gondolatai és persze a kép az Instán.