Stílus

A magassarkú cipő a múlté

2020-ra elfelejthetjük azt a berögzült szokást, hogy egy elegáns eseményen csak magassarkú cipőben jelenhetünk meg. Idén ugyanis számos lapos sarkú csoda közül válogathatunk, melyek épp olyan kifinomultak és nőiesek, mint a kényelmetlenebb riválisaik. 

Íme három trendi, lapos sarkú cipellő, melyeket nyugodtan felvehetsz a különlegesebb alkalmakra is, és még a lábad sem fog sajogni bennük!  

Lakkcipő csattal

Ezeket a darabokat Audrey Hepburn tette híressé, hiszen szokása volt ilyen letisztult cipellőkben megjelenni a vörösszőnyeges eseményeken. A masnis csattok kislányossá és finommá teszik ezeket a balerina cipőket, a fényessége miatt pedig bármelyik eseményen bátran viselheted őket! 

Hegyesorrú cipő aszimmetrikus pánttal

A hegyes orr optikailag vékonyítja a lábfejet és a bokát, ettől pedig légies megjelenést ad a viselőjének. A lábfejen futó aszimmetrikus pántok pedig modernné és dizájnossá teszik az egész szettedet. Válaszd őket pasztell, vagy ezüstös színekben! 

Ékkövekkel díszített cipellők

A különféle formájú és színű kövekkel díszített lapos sarkúk idén elképesztően trendik! A legjobb ezekben a darabokban, hogy ha ugyanezt a cipőt magas sarokkal viselnéd, az már kissé giccses hatást keltene, így viszont egyszerre sikkes, elegáns és nagyon szexi leszel bennük! Nyugodtan kísérletezz a merészebb színekkel: a kövekkel kirakott pink, a királykék és a sárga cipőkben te leszel az este szépe!